avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1319 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SALAR MEDIU PE UNITATE LA NASTERE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SALAR MEDIU PE UNITATE LA NASTERE

Buna ziua, daca in regulamentul intern este prevazut acordarea unui salar mediu la nastere , se acorda ? Ma refer in conditiile in care CCM la nivel colectiv este suspendat, iar noi nu avem CCM la nivel de unitate.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: simona.elisa , utilizator 08:49, 17 Martie 2011
Daca este stipulat in RI faceti o cerere catre angajator, dar nu mai tarziu de 6 luni, de la data nasterii copilului, cand intervine prescriptia.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2011
Cornelia Tulpan, Contabil
simona.elisa a scris:

Buna ziua, daca in regulamentul intern este prevazut acordarea unui salar mediu la nastere , se acorda ? Ma refer in conditiile in care CCM la nivel colectiv este suspendat, iar noi nu avem CCM la nivel de unitate.
Va multumesc

Daca in R.I. este prevazuta o astfel de dispozitie, atunci vi se acorda acest ajutor de nastere ... in caz de refuz, dreptul la actiune este prescriptibil si incepe sa curga de la data nasterii copilului.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima nastere - salariu mediu pe unitate rammonica rammonica La primii 2 copii am beneficiat de aceasta prima. Acum, la al 3-lea, mi s-a spus ca nu se mai poate acorda pt ca sunt CIC (avand deci CM suspendat) pt ... (vezi toată discuția)
Prima de nastere acordata de angajator NIKI 31 NIKI 31 buna seara, va rog sa-mi spune-ti daca CCMUN 2011-2014 obliga pe angajator(societate comerciala) sa acorde prima de nastere egala cu salariu mediu pe ... (vezi toată discuția)
Salariul mediu pe firma la nasterea primului copil cami_smile2000 cami_smile2000 As dori sa va intreb daca anul acesta se acorda salariul mediu pe firma la nasterea primului copil. Eu lucrez la o firma privata, societate pe actiuni. Si daca ... (vezi toată discuția)