avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate intrare in garaj blocata
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

intrare in garaj blocata

Buna,am si eu o intrebare in legatura cu intrarea in garaj.As vrea sa stiu daca exista o distanta regulamentare unde se poate parca o masina in apropierea unui garaj
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 07:34, 20 Martie 2011
nu exista reglementat, daca nu exista semn de circulatie care sa va interzica stationarea, parcati la o distanta cat sa nu incomodati
Este reglementata de" regula bunului simt."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta minima de parcare in fata garajului xpire xpire Stie cineva daca este mentionata pe undeva distanta minima de parcare in fata unui garaj. Problema este urmatoarea, un vecin binevoitor parcheaza in mod ... (vezi toată discuția)
Distanta dintre masina si garaj Bontidean daniel Bontidean daniel Buna, imi puteti spune daca este o distanta intre o masina si intrarea in su din garaj? Am parcat pe un drum unde nu este interzisa parcarea si am fost ... (vezi toată discuția)
Parcare/drept libera circulatie Cristian 77 Cristian 77 Buna ziua, Q1: Ce se poate intampla dpdv legal daca parchez masina pe strada (domeniu public) in fata unui garaj asimilat unei locuinte (cei care si-au ... (vezi toată discuția)