avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general calcul indemnizatie copil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

calcul indemnizatie copil

Am si eu o nelamurire in legatura cu calculul pentru indemnizatie....Venitul de la firma la care sunt angajata este de 11.029 lei pe cele 12 luni, dar mai am un PFA de la care am venit de 23.344 lei in ultimele luni. Am inmultit suma respectiva cu 70% si dupaia am impartit-o cu 12 luni ca sa-mi dea suma cuvenita pe luna , ceea ce mi-a rezulatat e 2005,12 lei/luna. Am primit banii de la stat , numai ca sunt mai putini fata de cum am calculat eu, si anume 1050lei/luna . Oare sa fi gresit eu la calcul sau cei de la directia de asistenta comunitara au gresit calculul? Astept raspunsuri ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: baietzika , utilizator 09:54, 17 Martie 2011
e posibil sa nu va fi luat toata suma in considerare. tb sa verificati daca pt pfa aveti toate sumele trecute corect. ati scazut din total impozite si asigurari? stiti ca min 45 zile dp nastere sunteti in conc postnatal si ala se plateste altfel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie concediu de crestere a copilului Luizar Luizar Buna ziua! Am intrat incepand cu luna 2017 in concediu prenatal. Am nascut in aceeasi luna si am cerut intrarea in CCC din decembrie. Nu mi-am suspendat ... (vezi toată discuția)
Calcul efectiv al indemnizatiei pentru crestere copil prea mic Alecsx83 Alecsx83 Buna seara, Va rog sa ma ajutati la calculul efectiv pentru indemnizatie pe 1 an avand in vedere ca sotia a obtinut atat venituri din PFA cat si din ... (vezi toată discuția)
Calculul concediului prenatal&postmanal bebitza25 bebitza25 Buna ziua, Am o rugaminte,daca puteti sa-mi explicati cum se calculeaza concediul prenatal si postnatal si daca reprezinta tot 126 de zile ... (vezi toată discuția)