avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... garantia la masina
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

garantia la masina

as dori sa stiu in ce consta garantia la o masina nou
daca se strica in timpul garantie cine plateste si daca am dreptul la prima revizie a masii sa asist la aceasta sa vad ce imi schimba si ce nu multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:33, 16 Martie 2011
Acest lucru este o problema pur tehnica si o puteti afla din cartea tehnica a masinii si de la dealerul de la care ati cumparat-o. In acest forum se poarta discutii despre asigurari si daune din asigurari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare auto sh - garantii IonutDC IonutDC Buna ziua si multumim ca exista acest forum unde putem gasi raspunsuri la atatea probleme. Doresc sa achizitionez o masina second hand de la un parc auto ... (vezi toată discuția)
Lipsa dotari declarate pe foaia de comanda - masina noua de la dealer Cristi Beliciuc Cristi Beliciuc Buna ziua, In urma cu cateva luni am anuntat verbal lipsa dotarii \"parasolare cu oglinzi si iluminare\" la ultima revizie din August 2019. Ulterior, pe ... (vezi toată discuția)
Conditii garantie autovehicul Andrei384 Andrei384 Buna seara! Va supun atentiei o problema legata conditiile de garantie la o masina noua (8000 km parcursi). Nu are rost sa intru in detalii tehnice ... (vezi toată discuția)