avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Se plateste tva la inchirierea de spatii comerciale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Se plateste tva la inchirierea de spatii comerciale

Detin o societate comerciala care desfasoara doua activitati comert si transport intern si international, doresc sa renunt la comert si sa inchiriez spatiul comercial pe care il detine firma, pot emite factura pentru chirie fara tva, fara sa mi afecteze activitatea de transport(deducerile de tva la motorina etc.)
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 07:26, 18 Martie 2011
Nu ,daca sunteti platitor de tva nu puteti emite factura fara .Sunteti pasibil de amenda .
Articolul 141 din codul fiscal spune altceva
facturati chiria cu tva.
altfel, desi e posibil si "fara", apar discutii multe.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi chirie spatiu comercial fara tva glodan glodan pfa declarat neplatitor tva, domeniu de activitate comert produse industriale, doresc sa inchiriez spatiu comercial de la un SRL platitor TVA, poate SRL sa imi ... (vezi toată discuția)
Imchiriere spatiu persoane juridice gabi.04 gabi.04 o firma platitoare de tva vrea sa inchirieze un spatiu pt un loto,,,ce are de facut in afara de contractul de inchiriere??tr sa mai depun ceva la ... (vezi toată discuția)
Societate cu contract de comodat - impozit cladiri ukzspan ukzspan Sunt administratorul a 3 societati comerciale cu diferite domenii de activitate: comert - magazin alimentar, comert - vindem piese auto magazinelor de ... (vezi toată discuția)