buna ziua, am o intrebare. pentru casa mea noua pot sa trec in actele de proprietate pe oricine? ex. o prietena sau 1-2 copii sau numai sotia ? multumesc
stimate domn, dreptul de proprietate nu este ceva derizoriu;
in ce priveste "casa noua",nu ati mentionat din ce perioada o aveti(dinainte de castorie sau din timpul casatoriei) si care au fost sursele de venit.eventual fiti mai precis pentru a primi un raspuns pertinent
scuze, casa o fac acum. am vandut ceva pamant si imi fac o casuta. eu sunt divortat definitiv.. copii sunt pe la casele lor. vreau sa stiu daca pe actele casei pot sa trec si pe prietena mea, sau trebuie sa ma casatoresc mai intai
multumesc
Da, puteti sa ii vindeti/donati de exemplu o cota parte indiviza si inainte de casatorie. Dar pt dvs., ar fi mai bine sa va casatoriti si sa ii donati dupa casatorie, pt ca donatiile intre soti sunt revocabile si in caz de divort/partaj puteti sa va recuperati cota respectiva.
Partaj
necunoscutul
sunt casatorita din 2002 si am impreuna cu sotul meu 2 copii minori.apartamentul in care locuim este al sotului dinainte de casatorie.daca ma trece acum pe ... (vezi toată discuția)
Mostenire
Valentinablo
Buna ziua
Am un apartament 2 cam mostenire de la parinti dobandit inaintea casatoriei,
sotul are si el un apartament cu 3 cam primit mostenire in timpul ... (vezi toată discuția)