avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ajutor incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ajutor incalzire

buna ziua,imi poare raspunde cineva cf carui art.din OUG 5/2002 modificata,suntem obligati sa inscriem ajutoarele pentru incalzire in listele cu cheltuielile lunare la intretinele.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 05:34, 18 Martie 2011
Temeiul legal mentionat de dvs ,publicat in MOf Partea I,nr 90 /2 febr 2002 ,se refera strict la instituirea de interdictii pentru alesii locali si functionari publici,deci nu are prevederi aplicabile in functionarea asociatiilor de proprietari
am gresit,scuze,este vorba de OUG.5/2003.
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2011
grigorevasile, utilizator
Mda, este vorba de anul 2003.
Nu scrie nicaieri, dar pentru asigurarea transparentei in calculul cotei la intretinere este recomandabil sa existe o colana dedicata ajutorului pentru incalzire.
pentu ca nu am trecut in liste pot fi amendata de catre ministerul muncii,directia de inspectie sociala?
amendata cf art.16 indice 16 alin 3 din oug 5/2003

Alte discuții în legătură

Ajutoare de caldura scazute in registrul de casa! migaste migaste am preluat administratia unui bloc si, ulterior preluarii, am constatat ca fostul administrator a scazut ajutoarele de caldura (bonul de casa eliberat de RADET ... (vezi toată discuția)
Ajutoare de cãdurã dorotheea dorotheea În cadrul asociației de proprietari este contestat dreptul unei persoane de a fi primit ajutor de căldură în perioada rece 2013-2014. Familia ... (vezi toată discuția)
Nu mi s-a aprobat ajutorul de caldura 2012-2013 DLaurentiu DLaurentiu Buna seara.In data de 08-noiembrie-2012 la scoala 148 sector 5,am depus actele pentru ajutorul de caldura pentru perioada 2012-2013,.Acolo mi s-a spus ca sunt ... (vezi toată discuția)