avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... pot primi bani de la asigurari direct an mana?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

pot primi bani de la asigurari direct an mana?

am unele probleme cu bancile si doresc sa stiu daca pot primi bani direct an mana de la dosarul de dauna sa daca pot da un cont al mamei mele
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:44, 17 Martie 2011
ATENTIE! Daca masina are polita CASCO cesionata la banca, asiguratorul va cere acordul bancii pt a vira banii fie in contul bancii pt a va acoperi datoriile dv , fie sa vi se dea direct dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca pretinde despagubirea pt dauna totala paienjeni_k paienjeni_k buna ziua, o persoana a facut un accident cu o masina cumparata in 2005 in rate (cu imprumut de la banca) pt care mai are de platit inca doi ani, i s-a ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui apartament cu datorii IrinelMorcov IrinelMorcov Buna ziua! As dori sa cumpar prin intermediul uinui credit ipotecar un apartament cu datorii la intretinere ce depasesc 50.000 lei. Am discutat cu un ... (vezi toată discuția)
Incasare din trezorerie a unor bani virati de o primarie nigerart nigerart Primaria dintr-un alt judet imi vireaza o suma de bani, prin Trezorerie.Firma mea, SRL deschide cont in Trezoreria unde are sediul. Intrebarea mea este: Pot ... (vezi toată discuția)