avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurari-
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurari-

in noiembrie 2009 am avut un accident rutier din care am lovit un autoturism logan,eu fiind in stare de ebrietate cu o alcoolemie de 1.15-1.25in singe dupa care politia a cerut recalcularea alcoolemiei iar aceasta a iesit de 0.65 proprietarul loganului a cerut despagubir la asigurarea noastra aceasta dindu-i putini bani a apelat la asigurarea lui casco acestia platindu-i pagubele.Intrebarea mea este cine plateste aceste pagube tinind cont ca recalculare a iesit sub 0.80 dupa care am primit citatie de la asigurarea casco ca mau dat in judecata pentru recuperare de paguba tinind cont ca dosarul meu e inca la parchet in cercetare politia luind in considerare recalcularea nu alcoolemia in singe.va multumesc mult astept un raspuns cu ce trebuie sa fac.
Cel mai recent răspuns: savinmarius , utilizator 11:50, 18 Martie 2011
savinmarius a scris:

in noiembrie 2009 am avut un accident rutier din care am lovit un autoturism logan,eu fiind in stare de ebrietate cu o alcoolemie de 1.15-1.25in singe dupa care politia a cerut recalcularea alcoolemiei iar aceasta a iesit de 0.65 proprietarul loganului a cerut despagubir la asigurarea noastra aceasta dindu-i putini bani a apelat la asigurarea lui casco acestia platindu-i pagubele.Intrebarea mea este cine plateste aceste pagube tinind cont ca recalculare a iesit sub 0.80 dupa care am primit citatie de la asigurarea casco ca mau dat in judecata pentru recuperare de paguba tinind cont ca dosarul meu e inca la parchet in cercetare politia luind in considerare recalcularea nu alcoolemia in singe.va multumesc mult astept un raspuns cu ce trebuie sa fac.ma ajuta si pe mine cineva cu un raspuns va multumesc


Dv nu aveti decat sa asteptati sa se termine cercetarea penala si dosarul dv sa fie trimis la instanta. Daca alcoolemia va fi cea declarata de dv atunci paguba va fi despagubita de asiguratorul dv RCA, daca instanta nu va hotari altfel.
multumesc mult mai am o intrebare. Ce trebuie sa fac cei de la casco m-au dat in judecata am deja un termen in mai si nu inteleg de ce nu sa asteptat sa se termine dosarul sa am si eu un raspuns nu ma pot judeca cu ei fara sa stiu ce raspuns am. de la parchet .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu victima savinmarius savinmarius acum un an de zile am avut un accident cu victima si alcool la aparatu cu echilotestu mia iesit 0.80 dupa care am dus la recoltarea de sange la care miau ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pt alcool cocosh cocosh salut.am si eu o problema.pe data de 12.03.09 am fost oprit de politie,miau pus fiola si a iesit 0,45 in aer...iara la sange 0,95 si 0,80.Din c mam interesat ... (vezi toată discuția)
Dosar penal alcool la volan alex_tibi alex_tibi Dupa aproximativ 2 luni si jumatate de la depistarea in trafic cu alcoolemie sunt in posesia tuturor probelor , respectiv 0,70 prima 0,55 a doua , recalculare ... (vezi toată discuția)