avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... formare profesioanala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

formare profesioanala

stie careva daca actele aditionale de formare profesionala (cand angajatorul suporta cheltuielile si in caz de demisie a salariatului acesta sa dea banii inapoi) se inregistreaza la ITM?
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 20:19, 13 Iulie 2009
Din cate stiu eu,acestea se inregistreaza,dar acum eu cred ca depinde si de dorinta angajatorului...oricum e spre avantajul lui.
Vioreld a scris:

stie careva daca actele aditionale de formare profesionala (cand angajatorul suporta cheltuielile si in caz de demisie a salariatului acesta sa dea banii inapoi) se inregistreaza la ITM?

Actele aditionale privind formarea profesionala nu se inregistreaza la ITM.
ok. deci tot ce contreaza sunt doar semnaturile ambelor parti si actul are valoare? merci.
consider ca este corect ca actele aditionale privind formarea profesionala sa se inregistreze la ITM.
Codul Muncii precizeaza ca doar in cazul in care durata cursurilor este mai mare de 60 zile se incheie act aditional. eu am trimis niste salariati la cursuri doar o saptamana si cheltuielile au fost destul de mari, asha ca nu vad de ce nu as putea incheia un asemenea act aditional, ca maine-poimaine ma pot trezi ca pleaca oamenii deja instruiti.

Alte discuții în legătură

Act aditional la contract??? Raluca_B Raluca_B Firma organizeaza program de training….si ma pune sa semnez un act aditional cum ca daca plec timp de 2 ani platesc contravaloarea cursului. Eu particip ... (vezi toată discuția)
Codul muncii art 195 alin (2) geza1974 geza1974 Buna ziua, Referitor la formare profesionala platita de angajator, am o intrebare scurta si la obiect: Aliniatul (1) si (3) din art. 195 prevede, ca in ... (vezi toată discuția)
Formare profesionala si act aditionale apetra apetra In societate se organizeaza cursuri de formare (de limbi straine, altele specifice domeniului de activitate in care ne desfasuram activitatea, de management ... (vezi toată discuția)