avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune si carte funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune si carte funciara

buna ziua! va rog din suflet sa imi rasp cat mai repede la intrebarea mea.azi am fost la notar sa dezbat succesiunea,fiecare dintre mostenitori si-a acceptat cota lui si a primit un certificat de mostenitor,problema este ca fosta mea cumnata(dupa fratele meu mort)nu vrea sa imi dea acel certificat de mostenitor pentru a face carte funciara,intrebarea mea este:exista la notarul unde ,am facut succesiunea, o copie dupa acest certificat pe care ar putea sa mi-o dea?eu am dat si avans la cartea funciara si nu as vrea sa pierd banii din cauza ei..multumesc
Cel mai recent răspuns: secret87 , utilizator 18:22, 17 Martie 2011
desigur!
in cazul in care si dvs sunteti mostenitor si figurati in certificat,mergeti de urgenta la notar, solicitati eliberarea unei copii dupa Cf si solicitati si sa o autentifice.va costa acest demers in jur la 50 lei.
Va poate elibera pe loc,cu bunavointa .notarului.
multumesc din suflet,m-ati linistit
dar pt ce anume ca trebuie certificatul cumnatei? notarul nu v-a dat fiecaruia in parte un exemplar?
ba da ,dar ca sa fac cartea funciara imi cer toate certificatele de mostenitor ,iar al ei este la ea,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare dupa succesiune Aurelia Butiurca Aurelia Butiurca In anul 2010 s-a facut succesiunea in urma decesului tatalui meu. Mentionez ca in apartament locuia mama, fratele meu, sotia acestuia si cei doi copii ai lor. ... (vezi toată discuția)
Intrebare succesiune bruneta87 bruneta87 buna ziua!am citit mai multe intrebari si rasp postate aici si m-au cam pus pe ganduri. situatia mea este urmatoarea,tatal meu a murit acum 15 ani,am ramas 4 ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate Vasile42 Vasile42 In urma dezbaterii unei succesiuni s-a emis un titlu de proprietate in care celor doi mostenitori le revenea cate 1/2 din totalul de 2 ha teren ... (vezi toată discuția)