avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

am castigat un proces cu hotarare irevocabila in cat timp se redacteaza hotarirea am inteles ca 5 sau 10 zile si ce trebuie sa fac pt a fi pusa in aplicare.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 17:38, 17 Martie 2011
cine v-a spus de acest interval incredibil de scurt? mergeti la arhiva peste o luna si intrebati daca s-a redactat hotararea si apoi solicitati legalizarea acesteia si investirea cu titlu executoriu.
dvs sunteti optimist. exista o prevedere legala,respectiv un termen de recomandare de redactare a deciziei(30 zile). din practica va pot spune ca redactrea unei decizii dureaza intre 2 si 8 luni de zile.
dupa ce sunteti in posesia hotararii, in functie de natura litigiului, trebuie fie sa o investiti cu formula executorie si pe urma definitiva si irevocabila, fie va puteti adresa unui8 executor judecatoresc.
din acel moment dureaza iar luni de zile pana la executarea integrala efectiva.
sper ca nu sunteti prea dezamagit;greul ce-l mare a trecut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea hotararii definitive garleanu garleanu Am avut un process la tribunal.S-a dat o hotarire a instantei de fond.Partile au fact recurs la curtea de apel.Recursurile au fost respinse ca nefondate ... (vezi toată discuția)
Angajatorul refuza reangajarea! florinsadova florinsadova Am postat in acest forum situatia in care ma aflu dar cred ca trebuie sa fac din nou introducerea.Am castigat litigiul de munca ,respectiv fondul cat si ... (vezi toată discuția)
Civil anna34 anna34 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti cum sa procedez in urmatoarea problema: am minuta unei decizii civile irevocabile, si am depus cerere de eliberare a deciziei, ... (vezi toată discuția)