avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

civil

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti cum sa procedez in urmatoarea problema: am minuta unei decizii civile irevocabile, si am depus cerere de eliberare a deciziei, dar aceasta inca nu este motivata desi au trecut 40 zile de la pronuntare. Pentru a pune in aplicare decizia este suficient sa cer investirea cu formula executorie a minutei sau trebuie sa astept decizia?(in minuta nu se precizeza decat ca mi se admite recursul, si nu face referire la toate capetele de cerere pe care le-am facut) Multumiri.
Cel mai recent răspuns: anna34 , utilizator 23:33, 6 Iunie 2011
Trebuie sa asteptati pana se redacteaza decizia, si apoi puteti investi hotararea cu Titlu executoriu ..Minuta deciziei nu va ajuta cu nimic si nuci nu se poate pune formula executorie...ce sa se execute??? daca nu sunt referiri la cele cerute de Dv..B-)
asteptati sa se redacteze hotararea. uneori dureaza si patru luni. judecatorii invoca ca motiv ca motiveaza atat de greu hotararirle din cauza numarului mare de cauze. ce puteti face este sa faceti cereri de urgentare a motivarii deciziei.
va multumesc pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul refuza reangajarea! florinsadova florinsadova Am postat in acest forum situatia in care ma aflu dar cred ca trebuie sa fac din nou introducerea.Am castigat litigiul de munca ,respectiv fondul cat si ... (vezi toată discuția)
Executare silita chiose chiose am castigat un proces cu hotarare irevocabila in cat timp se redacteaza hotarirea am inteles ca 5 sau 10 zile si ce trebuie sa fac pt a fi pusa in aplicare. (vezi toată discuția)
Civil anna34 anna34 Buna seara. La sfarsitul lunii aprilie s-a emis decizia irevocabila intr-un dosar civil, decizie care nu s-a motivat nici pana in prezent. Acum 3 zile s-a ... (vezi toată discuția)