am fost prins sustragand din magazin bunuri in valoare de 108 ron . am fost introdus intr-o camera, unde mi-am dat datele personale, am platit bunurile si am plecat acasa. . avand in vedere ca politia nu a venit , se mai poate intampla ceva ? pot primi cazier ? Mentionez ca nu am semnat nimic ...
in aceasta situatie, deoarece s-a recuperat intregul prejudiciu,conducerea magazinului a luat decizia sa nu anunte politia.
fapta comisa de dvs era furt calificat.(art 209 alin 1 pct e).puteati fi condamnat penal(chiar daca era cu suspendare, fiind valoarea mica a bunurilor sustrase).
Daca nu s-a sesizat politia in mometul in care s-a constat furul sunt slabe sanse de a o face acum, deoarece se pare ca s-a dorit numai recuperarea prejudiciului fara sesizarea organelor.
Fapta pe care ati comis-o se gaseste in Codul Penal (art 219). In teorie, autoritatiile trebuiau sesizate, vi se luau datele si erati dus la sectie sa dati declaratie iar depinzand de gravitatea faptului. Dar acesta e un fenomen destul de des intalnit peste tot iar legea lasa adesea ca probleme minore ca acestea sa se rezolve direct intre persoanele respective. Nu mai riscati, in mod normal, nicio amenda sau condamnare, politia nefiind chemata. Puteti dormi linistit :))
Amenda
toader oana
Acum 3 zile am fost prinsa in carrefour cu produse in valoare de 300 Ron.Am fost dusa la camera de interpelare dupa care am predat marfa furata si agentii ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin
calypso7
este vorba despre o persoana surprinsa de camere video sustragand ceva din magazin.
agentii de paza au pretins dupa rechezitie ca mai multe obiecte aflate ... (vezi toată discuția)