avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbatere succesorala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbatere succesorala

buna
mostenitori sunt bunica mea si doi nepoti din partea surori ei care este decedata
intrebarea mea este cat primeste fiecare si daca are vreo importanta la impartire ca bunica a avut grija de parinti ei care au fost proprietari imobilului si tot ia a facut si inmormantarea celor doi.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ady1980 , utilizator 10:29, 18 Martie 2011
Salut,

Daca intuiesc bine, au decedat parinti buniciii- si au lasat mostenire un imobil.
Bunica dvs va mosteni 1/2 iar ceilalti nepoti, impreuna 1/2. Daca pot fi dovedite cu acte, cheltuielile de inmormantare se dejavascript: if(validateFSubject()) { tlist2.update(); $('cereRaspunsInpt').value = $F('cereRaspuns'); $('butonPublicaH').update('mesaj in curs de publicare'); document.ftopicFrm.submit(); }duc din masa succesorala.
bunica mea ar dori sa pastreze acest imobil care are o valoare impozabila de 63.000 lei, cu cat ar trebui sa ii despagubeasca pe nepoti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Bunicii mei au avut doi copii.Unul este în viață și are doi copii (eu şi mai o soră),iar celălalt copil al bunicilor a decedat înainte de a deceda ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune - 20 de nepoti petru3 petru3 Buna ziua, Va rog sa imi explicati cum voi putea intra in posesia unui loc de casa care a fost al bunicii mele si cat de costisitoare va fi toata ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la mostenire si daca da la ce cota? DerLehrer DerLehrer Buna ziua, In urma decesului matusii mele (sora tatalui) pot avea drept la mostenire si daca da, la ce cota ? Mentionez ca pe linie directa nu are ... (vezi toată discuția)