avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Somatie neplata credit bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Somatie neplata credit bancar

Va citez aici o parte din textul somatiei:

"_____ SRL a intreprins toate masurile in vederea solutionarii acestei situatii, insa fara succes deoarece dumneavoastra refuzati in continuare sa achitati datoria.
Conform reglementarilor in vigoare, aveti obligatia de a declara la Organele Fiscale venitul obtinut ca urmare a neachitarii datoriei catre ___. In prezent ____SRL intentioneaza sa apeleze la Organele Fiscale pentru a verifica daca ati declarat venitul provenit din datoria neachitata. Va informam ca, daca nu declarati Organelor Fiscale venitul provenit din datoria neachitata, acest fapt ar putea fi considerat drept o infractiune.
Va reamintim ca ne puteti contacta in vederea solutionarii acestei situatii pana cel tarziu la data de ____ ."

Pana acum nu am mai auzit de treaba asta. La ce se refera acea obligatie de declarare?
Cel mai recent răspuns: dilysoft , utilizator 14:32, 18 Martie 2011
Eu zic ca este aberatnt orimai bine zis o strategie de recuperare creanta, nimic altceva.
denumirea firmei ce v-a trimis somatia incepe cu Urban? Doar ei pot scrie asemenea prostii.
Neexecutarea unei obligatii banesti nu constituie infractiune. Este o ineptie menita sa va sperie.
De la EOS KSI. Ma gandeam si eu ca ii doar pt intimidare, dar vroiam sa cer si parerea unor avizati sa ma asigur. Ms mult pt raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista obligatia ? Angela Cerdeanu Angela Cerdeanu Buna ziua! o persoana a are un credit de la banca b pe care nu l-a mai putut si nu il mai poate achita,nu are venitur(nici macar salariale) si nici bunuri ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit din 2005 tilaghinea tilaghinea Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns competent si argumentat juridic,v-as fi recunoscatoare.Este vorba de sotul meu,cu care m-am casatorit in 2014.Acesta,a ... (vezi toată discuția)
.. somatie firma de recuperari creante.. ce sa fac? nady28 nady28 Am facut un credit pe 3 ani la BRD pe numele meu in 2007 pt altcineva cu conditia ca el sa plateasta ratele bancare; il stiam de buna credinta si cu ratele la ... (vezi toată discuția)