avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita credit din 2005
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita credit din 2005

Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns competent si argumentat juridic,v-as fi recunoscatoare.Este vorba de sotul meu,cu care m-am casatorit in 2014.Acesta,a primit din partea angajatorului sau, o har#-otie prin care un executor judecatoresc,cere poprire pe salariu .Se specifica cum ca ar fi vorba de un credit din 2005,creditorul fiind EOS KSI Romania srl si ca patronul va fi amendat daca nu da curs popririi.Intrebarile mele sunt:Daca este vorba de un abonament nereziliat ,mai poate fi executat dupa atatia ani? Patronul poate fi amendat daca nu pune poprire?Dupa anul 2005,sotul meu si-a schimbat domiciliul si n-a primit niciodata vreo somatie sau notificare,nu stie de niciun credit,doar un abonament la telefon neplatit.Pe hartia venita de la executor la firma,se specifica doar un contract de credit nr.../2005.Este bine sa mearga sa vorbeasca cu executorul sau asta inseamna automat ca se declara dator?! Suma pe care trebuie s-o plateasca este destul de mare, 24568lei,in care cred ca intra si onorariul executorului.Ce putem face in acest caz? Va multumesc anticipat pentru bunavointa de a-mi raspunde!
Cel mai recent răspuns: tilaghinea , utilizator 10:53, 28 Aprilie 2015
Nu cred ca e vb de un abonament, ci de un credit neachitat sau s-a judecat si el nu a stiut.
Mergeti intai si vedeti despre ce e vb si contestati de urgent, aveti termen 15 zile sa depuneti contestatia.
Iar angajatorul, da, trebuie sa ii retina deja din salariu.
Cand veti contesta, cereti si suspendarea executarii silite.
Pt suma asta, ar trebui sa angajati un avocat, daca pierdeti contestatia, veti plati acea suma.
Ultima modificare: Marți, 28 Aprilie 2015
gi-jane2, moderator
Va multumesc pentru raspuns,dar mai am o nelamurire: daca hartia de la executor este datata 01.04.2015 ,mai putem face contestatie acum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silit a girantului petrutza_i petrutza_i Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un sfat la urmatoarea problema. In 5 - 12 2005 am girat pentru un coleg de munca pentru un credit de nevoi personale la ... (vezi toată discuția)
Cum pot plati in rate un credit bogdan78 bogdan78 am avut un credit de nevoi personale la BRD, de un an nu am reusit sa mai platesc rata. Acum 2 luni am fost contactat de catre de cei de la EOS KSI si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Card credit claudiu20092 claudiu20092 Am un card de credit la BCR si nu am mai paltit suma minima de plata de 5 luni, Acuma m-am angajat din nou Am primit hartie de la firma de recuperare EOS ... (vezi toată discuția)