avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vinzare teren inainte de executare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vinzare teren inainte de executare

AM CUMPARAT UN TEREN PARTIAL OCUPAT.DUPA 5 ANI DE JUDECATA AM OBTINUT HOT.JUD.DEFINITIVA IREVOCABILA CU TITLU EXECUTOR. TERENUL OCUPAT A FOST TRECUT PE NUMELE COPIILR .CUM POT SA EXECUT EVACUAREA .
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: rezel , utilizator 16:22, 22 Martie 2011
Atacati actul notarial,,,,si intrati in posesia terenului. Este interzis prin lege astfel de operatiuni viclene, de instrainare a averii ca sa te sustragi de la executarea silita.
Succes..#-o:(
MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita fara titlu executoriu? dandanaua dandanaua X ii vinde lui Y o casa, prin contract autentificat la notar, dar la un pret aproape derizoriu (avea urgent nevoie de bani). X ramane si locuieste in ... (vezi toată discuția)
Ipostaze ale executarii silite ioanandrei ioanandrei Va rog: in urma unui proces de revendicare , am obtinut o sentinta definitiva si irevocabila in care 3 persoane care ocupa fara nici un titlu imobilul ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca mariamaria1 mariamaria1 cum poate fi pusa in executare o hotarare judecatoreasca prin care s-a anulat un contract de vanzare cumparare? reclamantul vrea sa fie proprietar cu privire ... (vezi toată discuția)