Buna seara. va rog sa ma ajutati in formularea plangerii catre politie...in mare, cum ar suna? exista o baza legala? ancheta nu a mai inaintat in niciun fel, eu nu am mai fost audiat din octombrie 2010. stau numai in stres pt ca nu stiu ce va urma.
cu respect si multumesc inca o data anticipat.
dupa titlul articolului se intelege ca e vorba de furt intre rude.(art.210 C.pen.Plangerea penala se depune in termen de 60 de zile de la data savarsirii faptei.Daca ati formulat-o dfeja in oct. 2010 mergeti la politie sa intrebati despre stadiul dosarului,. cine cerceteaza cazul, daca s-au luat declaratii , veti audia martori etc.
La nivelul anului 2010. persoana /institutia din politie caruia/careia v-ati adresat in scris, sigur a intocmit un referat pe care l-a inaintat la parchet.
Buna ziua. Revin iarasi cu o problema si va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am primit nup cf art 10 lit d c.p.p, in baza art 228 alin 4 cpp, dar am primit iarasi o invitatie la politie pt acelasi dosar. Ce pot face eu in aceasta situatie? ar trebui sa depun iarasi o plangere pt denunt calomnios la politie si la parchet? precizez ca sunt supus la presiuni psihice si mi se aduce un prejudiciu imaginii mele in societate nefiind nimic adevarat!
Poate ca partea vatamata s-a plans impotriva solutiei de nup , si , cine stie, s-au reluat cercetarile.Veti afla despre ce anume este vorba prezentandu-va in fata organelor in fata carora ati fost solicitat .
Dvs. puteti depune plangerea de denunt calomnios, nimic nu va impiedica, daca aveti ceritudinea nevinovatiei dvs. Si sa va constituiti parte civila , solicitand daune morale.
Daune morale
GFM
În condiţiile în care am fost acuzat de tulburare de posesie, faptă prevăzută de art. 220 alin. 1, C.P, s-a dat NUP, mai mult, am anulat în instanţă ... (vezi toată discuția)