avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort din spania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort din spania

nu ma certati daca s-a mai discutat subiectul e adevarat ca n-am stat sa caut pentru ca eu am timp foarte putin sa stau pe internet si atunci ca sa vorbesc cu copii.
pe scurt, vreau sa divortez
eu lucrez aici cu acte in regula
cum fac?mi-a spus o colega ca trebuie sa fiu eu personal la proces.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:56, 4 Iunie 2008
Buna!prezenza ta la proces,se poate inlocui cu prezenta unui avocat!ia-ti un avocat si sigur se rezolva tot!Bafta!
Trebuie sa solicitati la un notar o procura speciala pentru avocat ( v-o redacteaza el ) si , pe langa certificatul de casatorie, copie dupa pasaport sau buletin, atasati si o copie dupa rezidenta din Spania. In acest mod, avocatul se va putea ocupa de divort, fara a mai fi necesara pezenta dvs. la termenele de judecata. Va alege sediul cabinetului petnru comunicarea actelor de procedura, inclusiv hotararea ce se va pronunta si ulterior o va investi ( asta ramine sa discutati cu avocatul, eu spun ceea ce fac pentru clientii mei care au situatii similare ca a dvs.)
Ultima modificare: Marți, 3 Iunie 2008
Doinita Stingaciu, Avocat
multumesc mult
eu stau cu chirie aici. nu-i problema, nu?
nu, numai sa aveti act legal de sedere eliberate de autoritatile spaniole.
Locuiesc in Spania cu iubitul meu care este casatorit in acte cu altcineva. Locuim impreuna de un an si noua luni. Daca depunem actele in Romania in cat timp se pronunta divortul? Va intreb acest lucru deoarece vrem sa ne casatorim. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Divort sorella sorella Sora mea este stabilita in Spania impreuna cu sotul si cei doi copii minori. De curand au hotarat sa divorteze. Unul vrea ca divortul sa se desfasoare in ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere copii nascuti in spania yram_tl yram_tl Buna ziua , citind pe forum am gasit un caz asemanator cu al meu .Sunt casatorita si despartita spun despartita nu divortata ,de 3 ani sunt in spania traiesc ... (vezi toată discuția)
Divort intre cetatean roman si strain EricaNagy EricaNagy Buna ziua, Am un prieten care s-a insurat cu o femeie din republica Dominicana si s-au stabilit in Palma de Mallorca unde au resedinta. Acum s-au hotarat sa ... (vezi toată discuția)