avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casa si teren cumparate cu chitanta de mana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casa si teren cumparate cu chitanta de mana

buna ziua, am si eu o problema parintii mei au cumparat un teren pt constructie casa cu chitanta de mana prin anul 1960, ambii parinti au decedat iar eu sunt singurul mostenitor ce pot face in acest caz? si inca ceva de la primarie mi sa spus ca nu exista rol pe numele parintilor mei, am acea chitanta de mana semnata de cumparator si vanzator + 2 martori dar toti acesti oameni au decedat intre timp, va rog ajutati-ma iar cu alte detalii ma puteti intreba, va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 11:59, 14 Aprilie 2011
liviu777 a scris:

ce inseamna vacanta succesorala?

Nu exista mostenitori legali si/sau testamentari. In caz de vacanta succesorala, mostenitor este statul (UAT)
Interesati-va ce figureaza la registrul agricol si reveniti.
Totusi, impozit nu a platit nimeni pentru acea curte si case toti acesti ani?? Ma indoiesc... de asemenea, la primarie trebuie sa existe registrul cadastral din 1990, in care sunt evidentiate toate proprietatile din localitate (curte plus constructii)...verificati cine figureaza acolo la pozitia imobilului dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere chitanta de mana madalinbm madalinbm Buna ziua. Sunt un locuitor al sectorului 1 din Bucuresti si am o problema cu o chitanta de mana in baza careia s-a intocmit un certificat de ... (vezi toată discuția)
Loc de casa cumparat cu chitanta de mana liviu777 liviu777 prin anul 1960 bunicul meu a cumparat un teren pt a construi o casa, iar ulterior a mai construit si a 2 casa pe acest teren, ambii bunici au decedat ultimul ... (vezi toată discuția)
Pe numele cui se obtine titlul de proprietate dupa uzucapiune? izabela_25 izabela_25 Sunt unul dintre cei 3 mostenitori ai unui teren de 300m si o casa in bucuresti, care a apartinut bunicului, dar acesta are doar o chitanta de manadin 1949 cu ... (vezi toată discuția)