avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare-cumparare

buna seara.
am cumparat o casa de doi ani am actul de vanzare-cumparare autentificat la notar , si am si intabularea as vrea sa stiu ce trebuie sa fac acum cu acestea , am inteles ca trebuie sa merg la primarie dar nu pot de moment deoarece sunt plecat din tara ,exista vreun termen limita sa ma prezint cu acestea la primarie?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 23:02, 18 Martie 2011
Termenul era de 15 zile ... o sa va calculeze impozitul retroactiv de la data incheierii contractului, o sa platiti penalitati, destul de multe adunate in 2 ani ... si riscati si o amenda destul de serioasa ...
Termenul pentru inscrierea in rolul fiscal este de 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare imobil izabell izabell Buna ziua, am cumparat recent un apartament prin contract de vanzare-cumparare si as dori sa stiu in afara de inregistrare la Directia de venituri ,ce mai ... (vezi toată discuția)
Inscrierea actului de vanzare cumparare la primarie Florin251 Florin251 Buna , am cheapest o casa acum o luna. Dar nu am timp sa merg la primarie as o inscriu in nu stiu ce carte funciara. Ce se intampla daca nu o inscriu anul ... (vezi toată discuția)
Acte vanzare-cumparare imobil mada_g mada_g buna ziua, doresc sa cumpar un imobil si as dori sa stiu cam ce pret m-ar ajunge actele. (vezi toată discuția)