avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... INFO DECLARATII FISCALE PENTRU INTREPRINDERI ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

INFO DECLARATII FISCALE PENTRU INTREPRINDERI INDIVIDUALE

As dori informatii in legatura cu urmatoarele subiecte:

1) Declaratia care se depune la Administratia Financiara la inceputul activitatii unei intrprinderi individuale

2) Declaratia anuala pentru stabilirea impozitului pe venit

3) Contracte si declaratii pentru plata contributiei la pensie, sanatate somaj.
Cel mai recent răspuns: atancoc , utilizator 07:51, 19 Martie 2011
Primele doua le completezi la ANAF in localitatea de domiciliu,iar punctul trei se rezolva avand toate actele justificative la tine,inclusiv cele de la punctele 1si2si cererile aferente situatiei,pe care le iei de la respectiva institutie!:((Succes!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozit venit din asigurari vlasin vlasin Buna ziua , As avea si eu o intrebare in legatura cu plata impozitului din venit de agent de asigurare. Eu desfasor activitatea in localitatea ... (vezi toată discuția)
Impozite si contributii pe venit in strainatate raverg raverg Buna ziua, Sa va expun problema mea: am inceput sa lucrez inca din luna mai cu o agentie de comunicare din Germania. Ei doresc sa imi faca contract de ... (vezi toată discuția)
Contributii retinute la presedintele unei asociatii de proprietari giv giv Buna ziua! Datorita faptului ca nu am gasit un raspun exact care sa ma lamureasca 100% stimati colegi va supun atentiei urmatoarea problema: Avem un ... (vezi toată discuția)