avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... insulte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

insulte

Buna ziua,am a avut o cearta cu o persona care a inregistrat cearta noastra spunind ca ma va da in judecata eu cred ca nu are destule dovezi ,nu am jignit in public dar daca se intimpla totusi am nevoie de avocat ? ma poate d cineva in judecata ptr ca am folosit niste cuvinte nu prea frumoase ?
Cel mai recent răspuns: Anna31 , utilizator 14:23, 19 Martie 2011
multumesc emma ptr raspuns:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru injurii iulian56 iulian56 Buna ziua ! Sunt in divort cu sotia si despartiti in fapt de un an de zile Eu , i-am scris cuvinte jignitoare la nervi, adica am dat-o dracului - precizez ... (vezi toată discuția)
Cum se poate pedepsi / chema in judecata o persoana care te insulta CYBORG CYBORG Buna ziua! 1. Am citit pe Internet, puteti verifica: \\" INSULTA şi CALOMNIA sancţionate cu închisoarea Știri April 30, 2013 34 Comentarii ... (vezi toată discuția)
Se pare ca marian godina ma da in judecata blueobelix blueobelix Nu e o gluma. Mister Marian Godina; ocupatie: eroul national al Romaniei ma ameninta ca ma va da in judecata si sa ma pregatesc . Ce e de facut in acest caz? ... (vezi toată discuția)