avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cine si ce acte pastreaza intr-o Asociatie de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cine si ce acte pastreaza intr-o Asociatie de Proprietari

Buna ziua!
1.Sunt presedinte la o Asoc. de Proprietari, insa eu nu am acces la niciunul dintre actele asociatiei (cheia de la subsol si de la dulapul cu acte o are doar administratorul). Orice act de care am nevoie trebuie sa il solicit, si nu imi este pus la dispozitie - de exemplu, conventiile civile, pe care eu nu le-am semnat!
Puteti sa imi spuneti, va rog, cine si ce acte poate sa pastreze in Asociatia de Proprietari? (mentionez ca, o data pe luna, administratorul ia stampila Asociatiei, cu care certifica la REBU incasarea bonurilor).
2.Daca, la un an de la angajare, administratorul nu a prezentat atestatul dupa incheierea cursurilor de la Primarie (nefiind de meserie si nepracticand anterior administratia), eu pot fi facut responsabil pentru pastrarea in serviciu, desi l-am atentionat oficial (adresa inregistrata) si am adus la cunostinta Comitetului Executiv aceasta iregularitate?
3.Pot fi facut responsabil de pastrarea conventiilor civile ca forma de angajare, desi am atentionat CE de OBLIGATIA incheierii de contracte de munca ?(desigur ca nimeni nu vrea sa plateasca taxe duble, dar nici eu nu vreau sa platesc amenda!!!)
Va cer scuze pentru 'avalansa' de intrebari, si va multumesc pentru lamuriri, de care am mare nevoie! L.E.#-o
Cel mai recent răspuns: Armenteros , utilizator 04:15, 21 Martie 2011
Puneti administratorul sa prezinte comitetului un raport semestrial cu privire la activitatea desfasurata.
Succes.
Indicat ar fi sa incetam cu solicitarea a tot felul de "rapoarte" administratorului. Consider ca acesta are si asa multe atributii incat sa-si mai piarda timpul cu insiruitul unor lucruri pe hartie. Comitetul stie sau ar trebui sa stie ce face administratorul din sedintele lunare. Daca se tin. Daca cei din comitet se intalnesc doar de Craciun de de Paste... asta nu trebuie sa fie un pacat pentru administrator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evitati discutiile cu dragusin ionel asocpp49sc2 asocpp49sc2 ATENTIE!!!!!!!!!!! domnilor, acest domn ( ARMENTEROS)DRAGUSIN IONEL a fugit de la mai multe administratii cu banii si actele, a facut ce a vrut in timp ce a ... (vezi toată discuția)
Schimbare administrator de bloc perla_perlaa perla_perlaa Buna ziua v-as ruga sa-mi spuneti cum putem schimba administratorul blocului care nu doreste sa plece de la conducere. nu a achitat utilitatile de 3 luni ( ... (vezi toată discuția)
Executare lucrari spatii comune in cadrul asociatiei de proprietari Dan1963 Dan1963 Care sunt actele care trebuiesc intocmite pentru executarea unei lucrari in cadrul asociatiei de proprietar? Respectiv proces verbal cu hotararea ... (vezi toată discuția)