avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedare pamant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedare pamant

mai exista o lege in vigoare ptr. retrocedare de pamanturi se mai pot depune cereri ?, tata a aflat ca bunicul mai putea depune cerere ptr retrocedarea a 11 ha de pamant arabil (pe care le mostenea de la tatal sau ) dar nu avrut ,pt ca spunea ca din cauza acelui pamant era sa fie considerat gheabur ( la inceputul comunismului ) . mai exista o cale de recuperare a acelui pamant ?
Sunt mai multe nu numai una. Prima a fost Legea 18/1991, iar utima L. 247/2005.
Si mai e un proiect in lucru...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cere pe fond funciar. ContSters118550 ContSters118550 am facut cerere la L. 18/91 prin care am solicitat intreaga suprafata de teren si locuinta , preluate de statul comunist abuziv, dar s-a constituit numai 10 ... (vezi toată discuția)
Termen legea 10 playerone2006 playerone2006 buna ziua , 1.as dori sa stiu daca legea 10 privind retrocedarea terenurilor preluate abuziv inainte de 1989 mai este in vigoare ; 2. caz: familia mea a ... (vezi toată discuția)
Legea fondului funciar -retrocedare pamant ellamoise ellamoise Conform Leg.nr,18/1991, ale Legiinr.169/1997 si ale Legii nr.1/2000 cu modificarile ulterioare am primit o parte din pamantul mostenit de la parintii ... (vezi toată discuția)