avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... cum pot radia o masina
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

cum pot radia o masina

buna ziua,va rog sa ma .pot ajutati intr_o problema.am vindut o masina acum doi ani si ceva,am contract de vinzare cumparare,actele sunt la noul propietar dar nu am radiat masina din motive ca avea asigurare ,rovinieta ,etc,urmind la inceputu noului an sa perfectam actele.am platit eu impozitu un an si ceva,dar de anu trecut acesta s.a dublat find aproape 900ron.noul propietar refuza sa perfectam actele pe motiv ca nu are bani...ce pot sa fac pentru a nu m.ai platii impozitul la primarie...deja am platit pina acum 1600ron.este vreo solutie sa o radiez macar de la primarie?
Cel mai recent răspuns: robert900 , utilizator 14:39, 20 Martie 2011
Masina poate fi radiata din evidentele fiscale ale primariei pe baza contractului de vanzare cumparare pe care l-ati incheiat.
E bine daca se poate radia din evidentele fiscale ale primariei doar pe baza contractului de v-c. Exista cumva un termen de valabilitate al acelui contract, in sensul ca expira intr-un anumit termen daca nu se efectueaza noile acte ale masinii pe noul proprietar?
Contractul nu are un termen de valabilitate, dar radierea se face la primarie in termen de 30 de zile de la incheierea contractului. Depasirea acestui termen poate atrage aplicarea unei amenzi de catre primarie.
multumesc
Da, multumim pentru clarificari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot radia o masina nucusor nucusor am contract de vinzare cumparare actele sunt la noul propietar nu vrea sa perfectam actele ,de 2 ani platesc impozitu la primarie,am incercat sa radiez masina ... (vezi toată discuția)
Placute de inmatriculare auto crina67 crina67 buna seara..am o nelamurire daca ma puteti ajuta va rog..am vindut o masina acum 5 ani ,in 2008,noul propietar nu s a prezentat dupa o luna sa perfectam actele ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto fara acte catalin.boisoreanu catalin.boisoreanu Am vandut o masina in 2006 si nu am facut acte de vanzare cumparare cu noul propietar si acum doresc sa-mi radiez acest auto / (vezi toată discuția)