care este cea mai rapida solutie pt a putea vinde un teren?am o hotarare judecatoreasca din 1995 prin care s-a dezbatut succesiunea si indiviziunea dupa o matusa (din ea rezulat ca tatal meu este mostenitor acceptant nepot de frate in cota de 1/1,insa la acea data la masa succesorala nu a fost introdus un teren,care acum este pe numele stramatusii mele,conform unui extras de carte funciara unde mai apar cu aceleasi cote inca 2 mostenitori(4/24)insa in realitate fizic nu mai exista decat trenul stramatusii mele,unul dintre mostenitori si l-a luat si la si vandut iar celalalt nu a mai aparut in niciun document,pe toate schitele oficiale nu apar decat stramatusa mea si cel care l-a vandut.Am un cumparator si nu stiu cum sa procedez pt a face cadastru si a obtine un act prin care sa -l pot instraina,(nu am dezbatuta nici succesiunea dupa tatal meu).
in prezent nu sunteti proprietar al acelui teren daca nu s-a dezbatut succesiunea dupa tatal dvs. nu puteti vinde ce nu detineti in calitate de proprietar.
da.dar eu ma refer ca daca o dezbat cum pot aduce la masa succesorala si acest teren ,in conditiile in care nu am decat o sentinata judecatoreasca prin care s-a dezbatut succesiunea dupa matusa lui si el este singurul mostenitor cu cota de 1/1,insa in acea hotarare nu este trecut si acest teren?Acest lucru ma intereseaza de fapt nu ca nu am deschis succesiunea...
Succesiune
olympya
buna ziua,
- in urma unei decizii judecatoresti s-a constat ca 1/2 din din masa succesorala apartine matusii si 1/4 revine fratelui meu si 1/4 imi revine ... (vezi toată discuția)