Daca mi se icheie cartea de munca cu disponibilizare ,eu ce trebuie sa fac ? Oare trebuie sa semnez o decizie..... sa fac vreo cerere catre firma ca sa-mi pot ridica cartea de munca ?
Multumesc!
La data comunicarii deciziei de concediere, veti semna de primire punand data zilei in care ati primit-o . De la aceasta data curge termenul de 30 de zile pentru a contesta decizia in instanta.
Odata cu decizia exista posibilitatea sa vi se inmaneze si carnetul de munca cu certificarea inscrierilor efectuate in acesta pana la 01.01.2011 si adeverinta de vechime pentru perioada 01.01.2011 si pana la data incetarii raportului de munca.
Restructurare post
anyana3
buna ziua,
In momentul in care se restructuraza un post din motive financiare, mai trebuie depusa de angajator o instiintare (adeverinta) la somaj si/sau ITM, ... (vezi toată discuția)
Intrebari
dreptatemaria
ce acte are obligatia angajatorul sa mi-l-e elibereze la incetarea raporturilor de munca in cazulunor litigi de munca cu solutionare in instanta (vezi toată discuția)
Preaviz concediere
draguf
buna seara ! pe deta de 5 iulie imi expira preaizul de concediere ! As vrea sa stiu ce hartii trebuie sa primesc la sfarsitul acestei perioade de la angajator ... (vezi toată discuția)