avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenintari prin telefon
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenintari prin telefon

de citeva saptamani eu si sotul meu primim apeluri anonime sau cu numar de la un var de-al lui si ne ameninta ca ne da foc la casa...sa avem grija pe unde umblam ca s-ar putea sa ajungem prin spitale...si tot asa.ma suna noaptea si dimineata la 4...ziua incontinuu.ce as putea face...cum sa ma adresez politiei si daca ei ar putea rezolva problema.as putea sa ii denunt pt hartuire?
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 15:20, 20 Martie 2011
O plangere la politie nu ar strica.
Daca sotul nu rezolva intre timp situatia, asa cum ar trebui.....
O discutie cu respectivul văr, poate aduce un armistitiu..sau chiar o ''incetare a ostilitatilor''.
E de preferat evitarea violentelor fizice intre sotul dvs.si respectivul văr....
Altfel...i-ati da ''apa la moara''....cum se spune popular....
Ultima modificare: Duminică, 20 Martie 2011
ContSters170895, utilizator
In conditiile in care cunoasteti identitatea autorului mesajelor de amenintare in baza acestora formulati plangere la politie .subliniind ca prin numarul sporit si continut mesajele au creat o stare de reala teama si panica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am nevoie de ajutor într-o problema. am luat bani ... Andreeea15 Andreeea15 Bună ziua am nevoie de ajutor într-o problema. Am luat bani de la verișorul meu și tata a aflat, el est un om agresiv în general, de când a aflat am ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu mesaje pe telefon Subcinschi Subcinschi De cateva zile sunt amenintata prin mesaje- sms pe telefon.....cum procedez. Ce trebuie sa fac. Imi este frica pentru mine si familia mea. Multumesc! (vezi toată discuția)
Hartuirea morala,un caz de proces? dumitru23 dumitru23 buna ziua,am si eu o nelamurire,hartuirea morala poate fi un caz de proces.stau intr-o zona cu oameni mai putin educati si de ceva timp am o problema cu o ... (vezi toată discuția)