avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisia

cum pot sa contestez demisia eu cand am avut o abatere la firma (adica am plecat de la program asa a spus seful de coloana la conducerea care o avem am fost chemat la sedinta la care a trebuit sa dau explicatii dece le intamplate am explicat ca nimeni din conducere nu ma anuntat ca sa schimbat programul directorul mia zis ca ma iarta nu mai daca semnez demisia in alb la ceva timp mia busit un cauciuc la masina si ma chemat iar la sedinta si mia zis ca imi opreste salarile si ca sunt in preaviz fara sa mai cercteze cum sa intamplat ) ce pot sa fac sa contestez demisia ca sa pot sa mi recuperez salarile
Ultima modificare: Duminică, 20 Martie 2011
barbumarian37, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:20, 20 Martie 2011
Puteti contesta decizia de concediere ,nu preavizul, in 30 zile de la cominicare.Aveti in decizie organismul caruia trebuie sa va adresati in cazul unei contestatii.
Concediu medical obtinut in timpul preavizului prelungeste perioada de preaviz cu nr.de zile de concediu medical acordate.
barbumarian37 a scris:

eu sunt in previz si mai am pana maine inclusiv maine dar maine trbuie sa ma duc sa ma operez ca sunt programat sa ma internez ce se intampla cu preavizul dat de ei si cum pot sal contestez


Preavizul se suspenda , urmand a efectua zilele de preaviz dupa terminarea concediului medical.
In instanta se ataca decizia de incetare a c.i.m. si nu preavizul. .... din topicurile in care ati mai postat , reiese faptul ca v-ati dat demisia .... este foarte greu de contestat decizia de incetare in acest caz.
dar ei poate sa mi opreasca salarile din cauza ca am stricat un cauciuc la masina mare care nu am fost de vina
da dar am fost mai mult silit sa semnez demisia in alb
In instanta, va trebui sa probati ca ati fost silit sa va scrieti demisia ... orice retinere din salariu se face numai in baza unei hotărâri judecătoresti definitive şi irevocabile.

:offtopic:
Nu este dorita postarea mai multor mesaje consecutive in aceeasi discutie, atata vreme cat exista posibilitatea sa editati mesajul anterior, folosind butonul Editează.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu barbumarian37 barbumarian37 eu lucrez la o firma si acum 2 saptamani am avut o explozie la un cauciuc de la camion..am anuntat sefu de coloana de cele intamplate care el mia zis sa al ... (vezi toată discuția)
Concediere fara preaviz teddygirl23 teddygirl23 Buna ziua, Am o \\"mica\\" problema la locul de munca. In prezent lucrez cu jumatate de norma la un magazin. In data de 5 mai, am fost chemata in birou ca ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea postului,concedierea lory98 lory98 Sunt chemata la servici pentru a-mi semna demisia din partea angajatorului pe motiv ca se desfiinteaza postul.Momentan sunt in concediu de odihna trimisa ... (vezi toată discuția)