avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... A avut cineva probleme de natura penala solutionate cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

A avut cineva probleme de natura penala solutionate cu NUP ?

Daca ati avut, care au fost acelea ?
Cel mai recent răspuns: vladU , utilizator 16:06, 4 Iunie 2008
Probabil ca peste jumatate dintre plangerile facute impotriva unor oameni se solutioneaza cu NUP. E ca si cum ai intreba daca a avut cineva probleme medicale si care au fost acelea :).

Ai o intrebare concreta?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iunie 2008
Admin, administrator
Am mai facut un topic cu problema mea unde am primit raspunsuri pertinente. Eram curios sa aflu cam ce procent din cazuri ( mai ales furt, care din pacate e si cazul meu) se solutioneaza cu NUP. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce se incadreaza cand iti face un prieten plangere k i-ai furat ceva din casa??? fanus fanus as dori sa aflu mai multe detalii ce se intampla si care sunt pasii ca sa te acuze ca i-ai furat ceva din casa si cum poate sa demonstreze?? (vezi toată discuția)
Plangere impotriva nup spike00spiegel spike00spiegel Propietarul la care am locuit cu chirie mi-a facut plangere penala dupa ce am plecat pt furt, inselaciune si distrugere. Am primit NUP si acum el a atacat ... (vezi toată discuția)
Dreptul de plangere a persoanei interesate, admisibilitate ContSters323291 ContSters323291 Caz ipotetic. O persoana este suspectata de furt din bunurile victimei 1, presupunandu-se ca a fost ajutata de complicii X si Y. O sa presupunem ca ... (vezi toată discuția)