avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... evacuare sot
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

evacuare sot

Am venit din italia acum o luna de zile,dat fiind ca sotul meu este o fire violenta am vrut ca mama mea sa locuiasca cu noi sa ma apere de violentele sotului meu sau chiar sa fie un martor la violentele verbale si fizice a sotului.De cand m-am casatorit cu el tot ce se intampla intre noi doar familia lui a stiut,acum am vrut sa afle si un membru al familiei mele.Impreuna avem si o fetita de aproape 8 ani nu a durat mult bucuria fetitei de a ma vedea ca sotul meu si-a manifestat agresivitate fizica si verbala asupra mamei mele:i-a aruncat hainele peste balcon,geanta a aruncato de la etajul 6 la etajul 5 si tragea de mama mea sa iasa afara din casa plus injuraturi la adresa noastra in prezenta fetitei.Noi locuim cu chirie la stat deci apartamentul nu este proprietatea nostra,suntem doar chiriasi.Fata mi-a zis sa plecam undeva ca sa evitam scandalul dar nu a mai fost nevoie sa hotaram noi sa plecam ci a hotarat el,dupa 2 zile de scandal profitand ca eu am dus fata la scoala si mama mea a ramas singura acasa a dato cu forta afara din casa si a schimbat iala si nu am mai putut intra in casa.Am facut plangere la politie pt cele intamplate si am mentionat in plangere chiar daca sotul meu accepta sa ne primeasca in locuinta nu pot locui singura cu el si ca intentionez sa inchiriez un apartament pt mine fetita si mama mea.Vreau sa precizez ca anul trecut am mai facut o plangere impotriva sotului pt furt intre soti.In apartament eram doar noi eu,fetita si el si mi-au disparut din apartament valiza mea cu hainele personale(venisem din italia in concediu) telefonul mobil si suma de 1000 lei noi.Nu a fost gasit vinovat pt ca eram doar noi in apartament.Asa ca de o luna stau cu chirie in alta parte si am intentat divort si am cerut prin ordonanta incredintarea fetitei,reintegrarea in spatiu si evacuarea lui din locuinta pe motiv de violente fizice si verbale asupra mea si a fetitei.Pe data de 4 martie am avut primul termen la ordonanta si sotul a fost de acord ca fetita sa imi fie incredintata pana la finalizarea divortului si accepta reintegrarea in spatiu dar nu a fost de acord cu evacuarea asa ca sa amanat pana pe data de 25 martie sa aducem martori.Ce sanse am ca sa fie avacuat din locuinta(chiria locuintei de stat de la DAFIS este de 70 lei noi si eu acum in noua locuinta platesc 130 euro si nu imi permit sa platesc pt mult timp).Va rog dati-mi un sfat.
Cel mai recent răspuns: elabina , utilizator 14:32, 4 Aprilie 2011
Am vrut sa imi dati un sfat, ce sa fac si cum sa procedez pt binele fetitei mele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile mele ca mama asupra copilului meu mihaela_02_sm mihaela_02_sm Buna! Sunt mama unei fetite de 3 ani. Sunt casatorita cu tatal fetitei, insa locuim cu parintii sotului in casa acestora din momentul casatoriei. Sotul are ... (vezi toată discuția)
Intoarcere in fosta locuinta dupa divort ContSters256479 ContSters256479 Buna ziua! Am deschis divort anul trecut,am plecat cu fetita intr-un apart inchiriat imediat dupa o sapt,deoarece situatia devenea tot mai grea si aveam ... (vezi toată discuția)
Plangere in impotriva sotului si ordin de restrictie smihaelasimona smihaelasimona Fiind in divort sotul ma ameninta cu moartea , face scandal in fata copilul in varsta de 4 ani.Cum pot obtine un ordin de restrictie impotriva lui. Scandalul ... (vezi toată discuția)