avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Buna ziua!
Am si eu o intrebare?Daca ma puteti ajuta:
-am fost casatorit 5 ani cu fosta sotie dar am trait in Grecia nu am facut nimic in preuna am incercat sa renovam casa mamei mele dar ea a refuzat si a spus sa ne mutam la ea acasa.Am investit 7000 E acolo cu dovezi in acest sens.In rest apsolut nici un ban de cat suntem plecati si nimic in cont.
Anul trecut am divortat iar acum vrea partaj.Eu am investit in casa mamei mele care nu este pe numele meu cu actuala prietena.
este posibil sa castige ceva?
Mai am o masina in Grecia cumparata pe numele meu in timpul casatoriei cu ea .
Multumesc!
Astept raspuns :))
:D

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:14, 20 Martie 2011
Daca are dovezi cu privire la investitia de 7000 euro va castiga partea sa de contributie. In privinta masinii de asemenea, va obtine o despagubire, numai daca poate dovedi aportul dumneaei la achizitionarea acesteia.
ce ati investit dvs dupa divort e contributie proprie.
intelegeam daca dvs ati fi dorit o parte din banii investiti. dansa ce doreste la partaj?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am investit o sumă dată de părinți într-o casă a soțului dinainte de căsătorie. pot recupera banii în caz de divorț? Luluuu Luluuu Parintii meu au vandut un apartament pt a renova o casa a sotului meu. Casa este pe numele lui dinainte de a ne casatorii. Vreau sa stiu daca investitia facuta ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.! suntem 4 mostenitori. bunurile sunt ale soțului ... Claudia Ioana Claudia Ioana Bună ziua.! Suntem 4 mostenitori. Bunurile sunt ale soțului primite moștenire de la părinții lui. Noi (eu, soțul și copilul nostru minor în prezent) am ... (vezi toată discuția)
Drepturile sotiilor dupa casatorie asupra imobilului Alexandra Lucaciu Alexandra Lucaciu Părinții meu urmează să îmi dea in moștenire o casa la rosu. Nelămuririle mele sunt: -dupa căsătorie casa devine bun comun? -daca in timpul ... (vezi toată discuția)