avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal solutionat cu NUP - permisul o sa fie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal solutionat cu NUP - permisul o sa fie suspendat?

salut,am si eu o probema am avut un dosar penal pt art 85 si am primit o amenda administrativa si NUP incat timp imi vine citatia acasa sau pot sa ma duc sa o ridic,o sa fie suspendat permisu??cum se procedeaza?
Ultima modificare: Duminică, 20 Martie 2011
alexanru, utilizator
Solicitati Parchetului sa va comuniuce solutia , cu care veti merge la Politie - permise.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat Pitiku87 Pitiku87 Am permisul de conducere suspendat din data de 31 iulie pe 3 luni pt alcoolemie:0.44 in aer si 0.65 in sange,am inteles ca trebuie sa imi vina acasa o hartie ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis ruvlad82 ruvlad82 buna ziua! pe scurt: am fost prins anul trecut in mai de un echipa jde politie baut la volan. Am avut 0.49 la fiola apoi la sange 0.9 la prima recoltare si ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis suspendat Daniel85 Daniel85 Pe data de 31.11.2008 mi s-a suspendat permisul de conducere pentru numere expirate in judetul Salaj iar eu sunt din Vaslui. Problema mea este cand o sa imi ... (vezi toată discuția)