avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Despre instiintarile privind stingerea creantelor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Despre instiintarile privind stingerea creantelor


Buna ziua, din luna februarie am inceput sa primim aceste instiintari de la adm financiara....imi poate explica cineva formularul? adica, am la coloana sume achitate sume mai mari decat sumele stinse....desi platile s-au facut dupa declaratiile fiscale, respectiv statele de plata...mai e necesar, in acest caz, sa merg la adm.fin? multumesc

Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 08:12, 21 Martie 2011
Este bine sa mergeti la inspectorul fiscal sa lamuriti situatia.
Exista erori in sistemul informatic, si, desi dvs ati efectuat platile, in sistem nu sunt punctate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare privind stingerea creantelor fiscale migaste migaste Buna ziua, din luna februarie am inceput sa primim aceste instiintari de la adm financiara....imi poate explica cineva formularul? adica, am la coloana sume ... (vezi toată discuția)
Despre adaosul com. adina30iulia adina30iulia Buna ziua. In cat timp de la infiintare,trebuie sa declar adaosul comercial la ADM.FIN.?Sunt PFA , am inceput activitatea de o saptamana si nu mi-a spus ... (vezi toată discuția)
Datorii asigurari sociale de sanatate la fisc MonicaForneo MonicaForneo Buna ziua, As dori sa intreb daca stie cineva sa existe in Bucuresti firme care pot fi angajate sa rezolve la Administratiile Financiare diverse probleme ... (vezi toată discuția)