buna.am o firma am datorii la ANAF de aprox.8000 lei si la la o firma cu care am construit o cladire pe numele firmei de 54000 lei.aceasta firma m-a dat in judecata pt.ca nu i-am platit datoria si mi-a deschis proces de insolventa in 2010,care este valoarea minima pt.insolventa?se calculeaza toate datoriile sau doar cele ale firmei care mi-a intentat proces?
procedura de insolventa se deschide in cazul in care o societate ajunge in incapacitate de plata. Dvs. invocati aspecte legate de contractul derulat, invocati faptul ca neplata s-a datorat nerespectarii clauzelor contractuale si nu motivat de lipsa de lichiditati.
Valoarea prag este de 45000 lei.
Se iau in calcul doar cele ale firmei care v-a intentat proces. Celelalte firme se vor inscrie si ele ulterior prin cerere de admitere a crentelor lor.
da dar aceasta firma care mi-a facut constructia mi-a intentat proces atat pentru neplata facturilor cat si pt.insolventa ,sa-si poata incasa datoria presupun
Dizolvare i.i.
PC_k05
Buna ziua. As dori sa stiu daca neplata contributiilor catre stat, pentru o I.I. atrage la un anumit termen dizolvarea sa si respectiv radierea din Registrul ... (vezi toată discuția)