avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

buna.am o firma am datorii la ANAF de aprox.8000 lei si la la o firma cu care am construit o cladire pe numele firmei de 54000 lei.aceasta firma m-a dat in judecata pt.ca nu i-am platit datoria si mi-a deschis proces de insolventa in 2010,care este valoarea minima pt.insolventa?se calculeaza toate datoriile sau doar cele ale firmei care mi-a intentat proces?
Cel mai recent răspuns: helen80 , utilizator 12:18, 21 Martie 2011
procedura de insolventa se deschide in cazul in care o societate ajunge in incapacitate de plata. Dvs. invocati aspecte legate de contractul derulat, invocati faptul ca neplata s-a datorat nerespectarii clauzelor contractuale si nu motivat de lipsa de lichiditati.
Valoarea prag este de 45000 lei.
Se iau in calcul doar cele ale firmei care v-a intentat proces. Celelalte firme se vor inscrie si ele ulterior prin cerere de admitere a crentelor lor.
in cazul care platesc 10000 lei firmei se poate stopa procesul?
da dar aceasta firma care mi-a facut constructia mi-a intentat proces atat pentru neplata facturilor cat si pt.insolventa ,sa-si poata incasa datoria presupun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rugam dati-ne sfaturi!!!!! edilmiki edilmiki ce este de facut ? va rugam ajutati-ne cu un raspuns! Sunt administratorul unei firme si am datorii mai vechi din semestrele anului trecut.In cursul lunii ... (vezi toată discuția)
Cum pot cere insolventa ? georgiana.td georgiana.td Buna ziua . Am un SRL , pe care nu mai am activitate de vreo 2 ani . Nu am datorii la creditori , nici salarii restante , caci nu mai am nici un angajat , dar ... (vezi toată discuția)
Dizolvare i.i. PC_k05 PC_k05 Buna ziua. As dori sa stiu daca neplata contributiilor catre stat, pentru o I.I. atrage la un anumit termen dizolvarea sa si respectiv radierea din Registrul ... (vezi toată discuția)