avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... oprirea insolventei
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

oprirea insolventei

daca achit constructorului suma de 10000 lei din datoria de 55000 leise poate opri procedura de insolventa?am inteles ca minimul este de 400000lei
Cel mai recent răspuns: simina popescu , utilizator 13:02, 21 Martie 2011
pentru a se deschide procedura insolventei sunt mai multe conditii, printre care si pragul acesta de valoare a datoriei. dar aspectul este mult mai complex, pentru a se deschide aceasta procedura trebuie ca aceasta creanta sa fie certa, lichida si exigibila, sunt indeplinite aceste conditii? daca da, atunci incearca sa platesti o parte pentru a nu de pasi pragul de 40000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se declara insolventa lunga lunga Buna ziua , am un SRL si as dorii sa stiu daca un alt SRL, ne poate solicita insolventa, deoarece am refuzat un BO in valoare de 10000ron, pt ca am avut contul ... (vezi toată discuția)
Limita plata debit restant insolventa tudor9 tudor9 Buna ziua, Daca o S.C achita debitul restant (intr-o procedura de insolventa) pana la aducerea sa sub pragul minim de intentare a actiunii (30000 Lei), are ... (vezi toată discuția)
Cerere de insolventa inlineasofa inlineasofa O societatea X Srl are o datoria de 42.700 Ron la un furnizor Y Srl scadente de mai mult de 30 zile. Societatea X srl a propus la furnizorul 2 solutii: 1. sa ... (vezi toată discuția)