avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concedierea dintr-o functie de conducere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concedierea dintr-o functie de conducere

Buna ziua,

Am cateva nelamuriri in legatura cu ce mi se se cuvine in urma concedierii dintr-o functie de conducere, respectiv "sef sala", cod caen 9200 (jocuri de noroc).

In data de 05.04.2010 am fost angajat pe o perioada nedeterminata la aceasta firma cu un salariu brut de 1925 ron.

In data de 30.11.2010 s-a incheiat un act aditional de modificare salariu de la 1925 la 1200 pe motiv ca nu-si pot permite sa ma mai plateasca la program intreg.

In data de 17.03.2011 mi s-a comunicat ca-mi desfiinteaza postul de "sef sala" din cadrul punctului de lucru si am semnat concedierea cu 20 de zile de previz pana la data de 01.04.2011 (aceasta am semnato intr-un singur exemplar care a ramas la ei)

Pe toata durata contractului nu mi-am luat nici o zi de concediu.

Neclaritatile mele:

Trebuie sa-mi plateasca salariul pe toata luna martie, contravaloarea concediului (chir daca am lucrat 1 an fara 4 zile?!) , doresc sa cer 3 salarii compensatorii (doresc sa stiu daca s-a abrogat legea in legatura cu salariile compensatorii) si sa stiu daca pot lua somaj si cat % din salariul brut/net este acesta.

Inca o neclaritate este "Cererea pentru salariile compensatorii", din ce am citit"
-trebuie trimisa la sediul social al firmei cu confirmare de primire prin posta (aceasta trebuie inregistrata undeva inainte sa o trimit?)
-trebuie trimisa DUPA ce am primit sau INAINTE de lichidare si in termen de cate zile de la semnarea demisiei..

Va multumesc anticipat pentru timpul acordat.

Alte discuții în legătură

Desfiintarea postului dintr-o functie de conducere! Cosmino Cosmino Buna ziua, In data de 05.04.2010 am fost angajat pe o perioada nedeterminata la o firma cu un salariu brut de 1925 ron. In data de 30.11.2010 s-a ... (vezi toată discuția)
Demisie cu preaviz sau nu!!! Cosmino Cosmino Companie:multinationala Domeniu:caen 9200-Jocuri de noroc;capital 100% privat; M-am angajat in mai 2008 pe postul de \"Atendant\" operator sala,apoi in ... (vezi toată discuția)
Va rog raspuns andrei dinu andrei dinu sunt in c.m d.l. in timpul acestuia am inteles ca am previz de concediere,problema mea de sanatate necesita recuperare(am suferit o operatie)doresc sa ... (vezi toată discuția)