avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa de evaluare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa de evaluare

Ma poate ajuta cineva cu un model de fisa de evaluare?Mentionez ca lucrez intr-o institutie bugetara.Mii de multumiri.
Cel mai recent răspuns: bugetar , utilizator 14:31, 21 Martie 2011
In principiu, evaluarea in institutiile bugetare se face pe categorii de personal: de conducere, personal de executie cu studii superioare si personal de executie cu studii medii.
Am model pentru fiecare categorie, trimite-mi adresa de mail si o sa ti le dau cu placere. Intre timp, o sa ma uit pe forum sa vad unde le pot posta si pentru altii, daca or avea nevoie.

Am gasit unde sa le incarc, era greu tare :) E aici, in dreapta, ca sa zic asa, la Documente utile.
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2011
ContSters196669, utilizator
Va multumesc din suflet.Vad,aici in dreapta.:)Am sa caut.Adresa mea este :mihaela.liana@yahoo.com
Cu placere :)
Se numesc Raport evaluare personal conducere, Model fisa evaluare personal studii superioare si Model fisa evaluare personal studii medii.
Daca nu le gasiti, spuneti si vi le trimit si pe mail. Sper sa va fie de folos.
:luck:
Pentru invatamant a iesit Ordinul 3860/10.03.2011 unde pe langa criterii exosta si un model de fisa de evaluare, la acre puteti adauga criterii suplimentare conf. specificului activitatii institutiei dvs.
o zi superba!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului georgianatob georgianatob cine ma poate ajuta si pe mine cu o fisa a postului pentru: -morar -ingrijitor animale va rog mult! :help: mail:georgiana_creatza17@yahoo.com va rog imi ... (vezi toată discuția)
Resurse umane DRAGFLO DRAGFLO CUM TREBUIE SA SUNE ACTUL ADITIONAL CU CRITERILE DE EVALUARE PROFESIONALA LA CONTRACTELE VECHI. (vezi toată discuția)
Evaluare personal marilenacirlig marilenacirlig buna ziua, ma confrunt cu o mare problema: imi trebuie si mie o [b]evaluare de personal[/b] in cadrul unei societati pentru ca am nevoie la facultate sa o ... (vezi toată discuția)