avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... RESURSE UMANE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

RESURSE UMANE

CUM TREBUIE SA SUNE ACTUL ADITIONAL CU CRITERILE DE EVALUARE PROFESIONALA LA CONTRACTELE VECHI.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:31, 16 Mai 2011
Aveti in dreapta paginii mai jos, documente utile, vedeti ca o sa gasiti acolo.
Detalierea procedurii de evaluare o faceti in regulamentul de ordine interioara si criteriile de prformanta specifice fiecarui salariat in fisa postului.
Cred ca acele acte la care se face referire ar trebuie supuse dezbaterii publice ... eu sunt reticent ca acele acte sunt ceea ce se doreste actualizarea c.i.m. vechi. Lipsesc cu desarvirsire criteriile de evaluare ... cele ce sunt prezentate sunt preluate de pe un site si expuse ca fiind destul de bune pentru toti pe care ii putem trimite pe acea sectiune sa si le copieze.

Sunt foarte multi specialiasti in dosmeniul R.U. care au alte criterii de evaluare si acre fac deosebirea intre salariati , departamente etc. din cadrul aceluiasi angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional la c.i.m ContSters154162 ContSters154162 Contractele de munca vechi trebuie modificate in mod obligatoriu prin act aditional, acum odata cu intrarea in vigoare a noul cod al muncii? :-/ Si prin act ... (vezi toată discuția)
Obiective de performanta si criterii de evaluare lavinia_buciumas lavinia_buciumas Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un model de act aditional la contractul individual de munca in care sa apara obiectivele de performanta si criteriile de ... (vezi toată discuția)
Noul cim si criteriile de performanta acraesde acraesde Buna ziua! Ma poate ajuta cineva la stabilirea criteriilor de performanta si a obiectivelor? Societatea are ca ramura principala de activitate Lucrari de ... (vezi toată discuția)