avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... noul cim si criteriile de performanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

noul cim si criteriile de performanta

Buna ziua!

Ma poate ajuta cineva la stabilirea criteriilor de performanta si a obiectivelor? Societatea are ca ramura principala de activitate Lucrari de constructii (cod CAEN 4120 ).
Criteriile acestea trebuie introduse in cim sau anexate in fisa postului?#-o

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:16, 19 Mai 2011
Nu trebuie sa disperati si sa va dati cu capul de toti peretii. In partea dreapta a ecranului , la documente utile aveti o metodologie de evaluare care poate va va ajuta(asta introduceti in regulamentul de ordine interioara). Criteriile , in mod detaliat, le introduceti in fisa postului(toate astea le prezentati apoi si angajatilor). Tot la documente utile aveti un model de contract de munca si vedeti acolo ce se introduce nou, vata de cel vech(faceti act aditional)i.
AI AICI O PROPUNERE - [ link extern ]
drecredit a scris:

AI AICI O PROPUNERE - [ link extern ]


Acest model de c.i.m. nu este conform cerintelor noilor modiifcari ... de fapt, nici nu cuprinde criteriile de evaluare si mai sunt cateva inadvertente in acesta.
Modelul de CIM este cel prevazut legislatia in vigoare fara a i modifica structura, dar se poate completa si cu clauze stabilite prin consimtamintul partilor, asa incat fiecare angajator isi poate modela CIM urile in functie de domeniu.
Maria Dorina Tarcea a scris:

Modelul de CIM este cel prevazut legislatia in vigoare fara a i modifica structura, dar se poate completa si cu clauze stabilite prin consimtamintul partilor, asa incat fiecare angajator isi poate modela CIM urile in functie de domeniu.




Eu m-am referit la faptul ca acel c.i.m. nu are introduse criteriile de evaluare (de fapt, asta era si ideea principala a mesajului initial) , iar modelul-cadru stabilit prin Ordinul nr.64/2003 poate fi modificat prin inserarea altoir clauzae decat cele prevazute prin acel Ordin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari codul muncii simona 1983 simona 1983 Buna ziua, As dori sa stiu sub ce forma trebuie realiztae criteriile de evaluare potrivit noilor modificari din Codul Muncii. Trebuie sa existe o fisa de ... (vezi toată discuția)
Nou model cim gabi12345 gabi12345 cu 1 mai se modifica contractul individual de munca conform noului cod al muncii. ma poate ajuta cineva cu noul model? cum se stabilesc obiectivele de ... (vezi toată discuția)
Obiective de performanta si criterii de evaluare lavinia_buciumas lavinia_buciumas Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un model de act aditional la contractul individual de munca in care sa apara obiectivele de performanta si criteriile de ... (vezi toată discuția)