avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate arenda 15%din recolta e putin?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

arenda 15%din recolta e putin?

as vrea sa dau in arenda vreo 80 ha de teren agricol,domnu care vrea sa le ia mia oferit 15% din recolta terenurile sunt destul de comasate,contract de 5 ani,(impozitul tot eu il platesc)va rog imi dati vreau sfat ceva cine stie multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Dana Oancea , Consilier juridic 20:59, 8 Aprilie 2011
Nivelul arendei depinde f mult de gradul terenului si de ampasarea acestuia. Interesati-va in zona ce arenda se plateste.15% este o.k.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de schimb terenuri intre doi arendasi dan_sur_cr dan_sur_cr In ce caz sunt valabile?Este necesar acordul scris al proprietarului?Daca le inregistreaza secretarul primariei rezulta implicita ca au capatat forma ... (vezi toată discuția)
Plata impozit arenda adipetroiu adipetroiu Buna Seara! Am un teren in arenda si am fost sa-mi ridic banii, am fost pus sa semnez acel act aditional, neexplicandu-mi ca exista 2 posibilitati de ... (vezi toată discuția)
Refuz plata arenda Marina_CT Marina_CT Buna seara,ma confrunt cu urmatoarea problema de un an de zile si nu gasesc nici o solutie. Tatal meu detine 5,2 ha teren agricol pe raza localitatii Dobromir ... (vezi toată discuția)