Care este diferenta intre "garantia de buna executie a contractului" si "garantia de buna executie a lucrarilor aferente contractului"?
Este normal ca perioada de "garantia de buna executie a contractului" sa fie egala cu "garantia de buna executie a lucrarilor aferente contractului"?
Multumesc
Am un contract de prestari servicii cu "durata contractului" de12 luni si termenul de executie a lucrarii de 5 luni de la primirea ordinului de incepere....si termen de garantie a lucrarilor aferente contractului 7 ani (84 luni).
Se solicita o scrisoare de garantie bancara cu suma de 5% din val.contractului, emisa in max. 7 zile de la semnarea contractului. "Garantia de buna executie a contractului va fi constituita pe o perioada egala cu perioada de garantie a lucrarilor executate in baza contractului"
OK, emit scrisoarea cu data de 30.03.2011 valabila pana la 30.03.2018....dar eu termin lucrarea cu P.V. de terminare a lucrarilor in data 15.03.2012 (conform contract), lucrari ce vor fi in garantie din 15.03.2012 + 7 ani adica 15.03.2019! e corect asa?
La terminarea lucrarii in baza P.V. mi se elibereaza 70% din garantie...restul de 30% ramane blocata 7 ani.(15.03.2019)....asta inseamna eliberarea unei alte scrisori cu alte costuri pt diferenta de timp?!
Multumesc!
Asigurari tip bond
alina oana
Buna ziua, care sunt avantajele si dezavantajele unei asigurari de tip BOND (cu referire la garantie de participare licitatie si garantie de buna executie ) ... (vezi toată discuția)