avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... actiune in constatare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

actiune in constatare

buna ziua,am cumparat un teren printr-un inscris sub semnatura privata, in baza unui titlu de proprietate, de la 3 persoane, aceste persoane sunt mostenitori, nu se poate face succesiunea deoarece restul mostenitorilor sunt plecati in strainatate si nu sunt de gasit, persoanele care mi-au vandut terenul sunt in alta localitate si nu pot veni in instanta din cauza varstei si a starii de sanatate.Trebuie in mod obligatoriu facuta succesiunea? Am sanse sa castig daca nu se prezinta la proces?multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 19:31, 21 Martie 2011
In ce an ati cumparat terenul? Actiunea adresata instantei va fi respinsa daca nu faceti dovada ca ati fost initial la notariat. Lipsa unor mostenitorilor se suplineste cu procura, atat pt. cei de aici cat si cei din strainatate.
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2011
avvalentina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in constatare eu_craciun eu_craciun buna ziua,am cumparat un teren printr-un inscris sub semnatura privata, in baza unui titlu de proprietate, de la 3 persoane, aceste persoane sunt mostenitori, ... (vezi toată discuția)
Acte pamant simonamoisa simonamoisa buna ziua! as vrea sa aflu care sunt pasii pt rezolvarea urmatoarei probleme . am cumparat o bucata de pamant in 2001 de la o doamna ,sa i zicem d-na ana ... (vezi toată discuția)
Cum suspend judecata??? eu_craciun eu_craciun buna ziua, am intentat o actiune in constatare pt un teren si acuma as vrea sa suspend judecata pana ce isi rezolva cu succesiunea persoanele de la care am ... (vezi toată discuția)