avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... intentia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

intentia

daca pe calculatorul meu de servici sau gasit desenate bilete de taxa forfetara fara a se putea demonstra ca au fost tiparite si folosite,se considera intentie?ce pedeapsa se primeste?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:24, 26 Martie 2011
Poate nu m-am exprimat in cel mai fericit mod. Intentia exista dar nu pt incadrare aratata.
Si eu cred ca existenta biletelor respective in memoria calulatorului,intr-o prima faza,este de natura de a produce anume indicii,dar pentru pentru a fi de natura incriminatorie ,consider ca trebuie sa se dovedeasca si faptul ca ele au fost cumva folosite sau ca exista intentia din partea eventualului autor sa fie folosite intr-o "manopera" infractionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art.290 ContSters126274 ContSters126274 Va rog sa-mi spuneti care sunt elementele constitutive ale infractiunii din art.290cpp. In cazul in care documentul modificat nu s-a folosit, mai este o ... (vezi toată discuția)
Mita cu bani falsi CorneliaTurcu CorneliaTurcu Stie cineva daca exista infractiunea de dare de mita, daca banii oferiti sunt falsi? Multumesc (vezi toată discuția)
Fals in monede si alte valori (282 cp) BogdanLupu BogdanLupu In descrierea elementului material al laturii obiective al infractiunii de Fals in monede si alte valori voi mentiona si elementele laturii obiective ale ... (vezi toată discuția)