avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere succesiune

Unde se deschide o succesiune in apropierea localitatii unde a locuit defunctul sau in localitatea unde locuiesc mostenitorii? daca sunt mai multi mostenitori in mai multe localitati trebuie anuntati despre intentia de a dezbate succesiunea?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 19:25, 21 Martie 2011
suucesiunea se deschide doar la ultimul domiciliu al defunctului, notarul va notifica toti mostenitorii despre dezbaterea succesiunii la domiciliul indicat de catre unul din mostenitori pentru fiecare succesibil in parte
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2011
Cab.Av.Doroiman Camelia, Avocat
Nu toti notarii notifica mostenitorii cu privire la dezbaterea succesiunii, discutati in prealabil aceasta problema cu notarul public unde intentionati sa dezbateti succesiunea. Succes!
Si sa nu va duceti dupa cele 6 luni,termenul de optiune succesorala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Mihai Niculae Mihai Niculae as vrea sa stiu si eu daca se poate stii cam cat dureaza sa deschizi o suucesiune?este o problema daca in testamentul tatalui meu este o alta adresa decat cea ... (vezi toată discuția)
Succesiune in alta localitate DESTINY DESTINY Buna ziua tuturor! am o intrebare : succesiunea unui loc de veci aflat in provincie, se poate face in Buccuresti, daca mostenitorii au aici domiciliul ? Va ... (vezi toată discuția)
Succesiune doramincu doramincu Buna ziua! Cum se procedeaza pentru deschiderea succesiunii dupa bunicul meu? Fac urmatoarele precizari: - bunicul a decedat in luna martie 2013; - bunicul ... (vezi toată discuția)