avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita contract impumut intre tata si fiu
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita contract impumut intre tata si fiu

In primul rand rog un moderator sa stearga mesajul postst de mine pe forumul rceuperare creante, datorii, banci, am postst gresit.
Buna ziua.
Daca fac un contract de imprumut ne purtatoare de dobanda intre tatal meu si mine care este procedura prin care tatal meu poate obtine executarea ilita pt acel imprumut acordat d ecatre el?
Cum poate proceda ca acel imprumut sa fie retinut lunar din salariul meu in procent de 33 % din salarul lunar.
Care sunt pasi de urmat?

Cel mai recent răspuns: Relidaniela Voicu , Consilier juridic 22:01, 21 Martie 2011
ti-am raspuns la celalalt mesaj
daca in contract este prevazuta clauza punerii in intarziere se indeplineste procedura prealabila a notificarii, daca in cuprinsul contractului se precizeaza ca acesta este titulu executoriu se apeleaza la un executor judecatoresc pentru procedura executarii silite , daca nu, se solicita prin procedura contencioasa, in instanta, recuperarea datoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare contract imprumut intre tata si fiu CORTEX CORTEX Buna ziua. Daca fac un contract de imprumut ne purtatoare de dobanda intre tatal meu si mine care este procedura prin care tatal meu poate obtine executarea ... (vezi toată discuția)
Procent din veniturile tatalui pentru crestere minor de catre mama la divort prin notar delotilia delotilia Buna ziua. As dori sa stiu care este, in cazul unui divort cu minori, procentul din salariul tatalui la care are dreptul minorul in cazul in care acesta ramane ... (vezi toată discuția)
Rugaminte - somatie de plata pe numele unei persoane decedate monicaungur monicaungur Buna ziua, Am primit azi, 22.02.2017, de la primarie o somatie cu o plata neachitata pentru salubritate pe numele tatalui meu. Acesta, tatal meu a decedat ... (vezi toată discuția)