avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Societatea dizolvata la tribunal pt lipsa ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Societatea dizolvata la tribunal pt lipsa administrator se poate lichida fara lichidator ?

1.Societatea dizolvata la tribunal pt lipsa administrator se poate lichida fara lichidator , in baza art 235 , prin cerere la ONRC depusa dupa dizolvare ?
2. Se poate cere in instanta care judeca cererea de dizolvare a ONRC pe calea cererii reconventionale , lichidarea societatii fara lichidator cu acordul comun al asociatiilor , concomitent cu dizolvarea pentru lipsa administrator ? Cu ce costuri : taxa timbru etc ?
3. Lichidatorul numit de tribunal ,in urma dizolvarii pt lipsa administrator , daca societatea nu mai are bunuri , este platit de ONRC ?
4. Dupa dizolvare pt lipsa administartor , pot introduce insolventa voluntara ?
5. In cazul insolventei voluntare , daca societatea nu mai are bunuri , lichidatorul este platit de ONRC ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: bossman , utilizator 22:53, 22 Martie 2011
1.Da
2.Nu
3.Nu
4.Nu
5.Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare s.a. ENGFULL ENGFULL dizovare fara lichidare ..... ce reprezinta ? ce lege reglementeaza procedura dizolvare cu lichidare ...... - // - care este diferenta intre aceste 2 ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl cu asociat unic fara lichidare!!! ContSters21504 ContSters21504 SPETA cu 3 intrebari: SRL cu asociat unic. 1. este posibilă dizolvarea voluntară a societăţii mai sus menţionate, fără lichidare, raportat la ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitete versus lichidare nracolta nracolta Am un SRL, neplatitor de TVA. Sotia este unicul angajat. Ea vrea sa trea ca la PFA. Care este procedura si care ar fi varianta optima si rapida? Mentionez ... (vezi toată discuția)