avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Obligatii fiscale SRL nou infiintata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Obligatii fiscale SRL nou infiintata

Buna ziua!
Am infiintat de curand (la 14 martie a fost eliberat Certificatul de inregistrare) o societate comerciala (srl) neplatitoare de tva, fara angajati momentan, doar cu 2 administratori care sunt si asociati cu drepturi egale in acelasi timp.

Inainte de a apela la un expert contabil, as vrea sa stiu in mare care sunt pasii ce trebuiesc parcursi in vederea inregistrarii fiscale, data limita la care trebuiesc depuse declaratii, situatii financiare, si daca mai am de platit ceva la stat, desi nu am inceput sa desfasor activitatea.Si care ar mai fi pasii pentru a putea incepe legal activitatea.Mentionez ca am facut si stampilele, si am fost si la banca pentru cont, cu certificatul constatator si cu stampilele.Cod CAEN 7830
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: alias_lolyta , utilizator 11:16, 23 August 2012
Multumesc mult pentru informatii !

george_neagu a scris:

Pentru alias_lolyta:
Pentru a putea sa vindeti in alta parte fata de sediul social al firmei, trebuie sa inregistrati acel punct de lucru la Registrul comertului. Aveti informatii la adresa [ link extern ]
Dupa ce rezolvati acea problema, inainte de a incepe activitatea la punctul de lucru, va trebui sa va luati casa de marcat (daca activitatea respectiva o impune) si s-o fiscalizati pe acel punct de lucru.
La acel punct de lucru va trebui sa aveti un registru unic de control, diferit de cel de la sediul social al firmei.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea firmei la adm financiara albertinap albertinap ce presupune inregistrarea unei societati la administratia financiara? Sunt taxe de platit? Cu ce acte trebuie mers acolo? (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale firma nou infiintata. Dyana Barbu Dyana Barbu Buna ziua. Am infiintat de curand (1 luna) o societate comerciala (srl) si, inainte de a apela la un contabil, as vrea sa stiu in mare care sunt pasii ce ... (vezi toată discuția)
Vector fiscal IrinaMona IrinaMona Buna ziua. Am o nelamurire. Daca o firma nou infiintata are ROI mai trebuie sa depuna vector fiscal? (vezi toată discuția)